Otkrijte sada bezbrižno održavanje domaćinstva u Zadru

Pokazat ćemo vam kako je lako zaraditi novac sa svojim smještajem i pritom biti opušten.

Povećajte svoju zaradu!

Checkbox ZD 

S našom uslugom najma lako možete držati kvalitetu na najvišoj razini . Nudimo sve od ručnika do posteljine, brinemo o čišćenju, kontroli i osiguravamo da vaši gosti uvijek mogu uživati ​​u hotelskom standardu. Stvaramo povjerenje i sigurnost s velikom pažnjom na detalje.

Domaćinstvo bez stresa!

Spremni za sljedećeg gosta

Naš Checkbox ZD tim uvijek je spreman dočekati sljedećeg gosta. Našom profesionalnom uslugom čišćenja osiguravamo da je kućica uvijek besprijekorno čista i spremna za nove goste. Dakle, promjena između dolaska i odlaska je besprijekorna i učinkovita. Opravdat ćemo vaše povjerenje.

Više pozitivnih recenzija!

Doživite gostoprimstvo

Naš tim Checkbox ZD pozdravlja goste, i su kao osoba za kontakt, rado će dati savjete za lokalne aktivnosti. Samo uđite i osjećajte se dobro. U zraku se osjeća dašak svježeg limuna, Checkbox-miris Prilikom odjave opraštamo se od vaših gostiju i želimo im ugodno putovanje sa zahtjevom za pozitivnom recenzijom.

Usluga sa sustavom

Naša usluga čišćenja s našim CheckBox sustavom brzo je i kvalitetno rješenje za udobno čišćenje smještaja za odmor. Držimo oči otvorenima za sve detalje svake misije.Prema potrebi, domaći tim brine o popravku i održavanju prostora. To vam daje pouzdan način pravodobnog izvršavanja hitnih intervencija za goste

Ovdje smo kad nema nikoga

Nudimo Vam i uslugu zbrinjavanja objekta u vašoj odsutnosti. U međuvremenu, ako vaš smještaj nije iznajmljen, izvršit ćemo rutinske preglede, manje popravke na namještaju, provjere funkcionalnosti rasvjete i građevinskih usluga. Dokumentiramo i provjeravamo stanje inventara kako biste imali stalni pregled svoje opreme u apartmanu za odmor.

Odnosi s gostima

Ako želite, možemo organizirati uslugu prijevoza za vaše goste, poput prijevoza do zračne luke. Pripremamo paket dobrodošlice. Preuzimamo osobnu brigu o gostima u okviru objekta. Vašeg gosta osobno dočekujemo po dolasku i prezentiramo sve pogodnosti smještaja za odmor te odgovaramo na pitanja i želje.

Sustav opreme

Beskrajno dugačak popis inventara: vilice, šalice, ručnici, posteljina, sapun i još mnogo toga. Ne želite sve nabavljati i brinuti se o tome? Nema problema s CheckBoxom ZD. Kompletan inventar s potrebama prilagođen Vašem objektu za odmor i gostu. Uz CheckBox vaš je smještaj uvijek savršeno opremljen. Nakon svakog boravka gosta, CheckBox ZD tim za čišćenje pregledava i čisti Vaš smještaj. Spakirajte rabljeni CheckBox i dobit ćete novi, potpuno opremljeni CheckBox za svog sljedećeg gosta. U skladištu CheckBox ZD tim provjerava i priprema Vaš inventar. Ako je dio neispravan, zamijenit će se bez daljnjeg odugovlačenja.  Higijenska, čista i besprijekorna oprema napušta skladište za Vašu sljedeću CheckBox upotrebu.

Želite odmah početi s iznajmljivanjem, ali ne želite uložiti cijeli svoj proračun?

Blog

O nama

Tko smo mi? Mi smo novoosnovana tvrtka, dva para iz Njemačke koji su se upoznali i slijede zajednički cilj.Živimo i radimo u našem omiljenom gradu: ZADRU.
U 2022. došlo je vrijeme da raširimo krila kako bismo proširili horizonte u Zadru. Želimo upoznati novu kulturu i ljude. Volimo svoju zemlju porijekla i željeli bismo sa sobom u naš novi dom ponijeti vrline temeljitosti i točnosti.

Stvaranje davanja i primanja između kultura.
Dugo godina i sami uživamo u kulturi apartmana i kuća za odmor u Zadru. Sada smo razvili koncept za naše klijente uključujući sve prednosti. Hrvatski stil življenja u kombinaciji s različitim iskustvima smještaja iz cijeloga svijeta i odgovornim načinom rada.
Jeste li već upoznati s našim Checkbox mirisom? Dašak mirisa limuna širi se cijelom kućom.

Kuća sustava CheckBox naš je sustav za najam tekstila, dodataka i potrošnog materijala kako biste se osjećali dobro.
Cilj je dosljedna kvaliteta s hotelskim standardom za vaš najam smještaja za odmor.
Naša misija je ponuditi gostima nezaboravno iskustvo smještaja uz profesionalno čišćenje i gostoprimstvo.
Vlasnik uživa u isplativom najmu bez stresa.

Vlasnik uživa u isplativom najmu bez stresa